WELLNET

Sveriges största marknadsplats för friskvård

Bli synlig för en helt ny målgrupp som är intresserad av just ditt företags tjänster.
Du som redan är ansluten leverantör är välkommen att logga in i Wellnet.

LOGGA IN

Så här enkelt är det

– STEG FÖR STEG –

ett

LÄGG UPP TJÄNSTER

Skicka in en intresseanmälan genom formuläret nedan. När du anslutit dig  skapar vi en företagssida i Wellnet till dig. Där lägger du enkelt upp valfria tjänster, gärna med tillhörande priserbjudanden, som sedan blir synliga för alla våra användare, dvs dina nya potentiella kunder.

tva

KUNDEN HANDLAR & BESÖKER DIG

Våra användare handlar tjänsterna direkt i Wellnet. När köp genomförts notifieras du om den nya beställningen via mejl. Om bokning av tid krävs för din tjänst följer kunden de anvisningar du angett för detta i  beskrivningen av tjänsten.

tre

DU FÅR BETALT AUTOMATISKT

Efter besöket godkänner du köpet på din företagssida i Wellnet och utbetalning sker automatiskt direkt till ditt bankkonto två gånger i månaden. På din företagssida får du tillgång till statistik och rapporter över din försäljning och kan på så sätt utvärdera vilka tjänster som säljer bäst och när, och anpassa dina tjänster därefter.

DIN NYA SÄLJKANAL

Marknadsplats för dina tjänster

Genom Wellnet blir ditt företag synligt för just rätt målgrupp. Medarbetare på arbetsplatser runt om i Sverige handlar i Wellnet med sitt friskvårdsbidrag. Genom hälsoportalen får du en unik möjlighet att nå kunder på jakt efter tjänster inom friskvård och hälsa. Som marknadsförings- och säljkanal är det ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att utöka din kundbas och försäljning. Det enda du behöver göra är att lägga upp dina tjänster och bekräfta besök genom din företagssida i Wellnets– resten sköter vi. Anmäl intresse.

DIN NYA SÄLJKANAL

Ytterligare möjligheter

Du kan både sälja tjänster som är avdragsgilla för friskvårdsbidraget och andra hälsotjänster. Wellnets användare, medarbetarna hos våra anslutna arbetsgivare, kan välja att betala med sina egna pengar om de vill köpa en tjänst som inte är giltig för friskvårdsbidraget. Som friskvårdsleverantör hos oss finns också möjlighet att delta i olika typer av evenemang tillsammans med våra kunder. Det kan handla om exempelvis hälsoveckor och inspirationsdagar där efterfrågade leverantörer får möjlighet att vara med. Du kan också få möjlighet att vara med i vårt nyhetsbrev som går ut till alla våra användare flera gånger om året. Få mer information.

NÅGRA AV DE ARBETSGIVARE SOM ÄR ANSLUTNA TILL WELLNET

I en föränderlig tid och ett allt mer hektiskt samhälle är det bra och fint med företag som tillsammans med andra vill bidra till ökat välmående på företag och hälsa för individen. Wellnet är ett sådant företag. Tillsammans ökar vi tillgängligheten och sänker tröskeln för investeringar i yoga, meditation och träning genom ständigt stöd, videor och kunskap via internet.

Peter Munteanu
Peter Munteanu
VD, Yogobe.com

Genom att samarbeta med Wellnet har vi fått nya kunder och ökat vår försäljning.

Mia Witkowski
Mia Witkowski
Klinikansvarig, Stockhoms massageklinik

Vi är väldigt nöjda över samarbetet med Wellnet. De hjälper oss att på ett enkelt och effektivt sätt nå ut till företag över hela Sverige. Att deras system fungerar smidigt för företagen och deras anställda märks även på vårt håll – administrationen av de nya medlemmarna som ansluter sig går nämligen felfritt! Dessutom är Wellnet och deras supportavdelning oerhört flexibla och enkla att jobba med.

Magnus Wilhelmsson
Magnus Wilhelmsson
VD, Nordic Wellness

NÅGRA AV DE FRISKVÅRDSLEVERANTÖRER SOM ÄR ANSLUTNA TILL WELLNET

Bli friskvårdsleverantör

Vill du ansluta dig till Wellnet?

Fyll i intresseformuläret så hör vi av oss med anslutningsinformation. Vi arbetar enligt turordning och just nu är det många som är intresserade så väntetiden beräknas till 4-6 veckor.