VÅRA TJÄNSTER

Wellnet

Framtidens varumärken är hållbara

Medarbetarnas hälsa är en aspekt på hälsa. Genom att outsourca organisationens friskvårdsverksamhet till Wellnet kan du som arbetsgivare erbjuda dina anställda mer varierad, mer kvalificerad och mer lustfylld friskvård. Resultatet är att fler medarbetare nyttjar mer friskvård och får bättre förutsättningar för en hälsosam livsstil.

Användare
Friskvårdstjänster
Års erfarenhet

Något för alla

Wellnets idé bygger på mångfald. Ju fler aktiviteter det finns att välja mellan, desto lättare blir det för medarbetarna att hitta något som lockar och som passar just dem. Under våra snart 20 år på marknaden har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och skapat ett varierat och kvalitativt utbud i Wellnet. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer och partners inom friskvård och hälsa. Vilket ger kraftfulla strategier som skapar en unik användarupplevelse, hållbara medarbetare, enklare rekrytering, starkare varumärken, minskad sjukfrånvaro med tydlig ekonomisk vinning.

God hälsa lönar sig.

FÖRDELAR

För dig som arbetsgivare

FULL AVLASTNING & SUPPORT

Vi ger dig som arbetsgivare full avlastning av den administrativa hanteringen av friskvårdsbidraget. Vår support tar också hand om alla frågor dina medarbetare har om användandet av friskvårdsbidraget.

STATISTIK & UTVECKLING

Med Wellnet får du som arbetsgivare en plattform för att följa hur friskvården inom verksamheten används och utvecklas över tid. Du får tillgång till data och statistiskt underlag för mätning, styrning och uppföljning.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Som kund hos Wellnet hjälper vi dig att planera för långsiktiga hälso- och friskvårdsinvesteringar. Vi hjälper dig med fortsatta förbättringar i friskvårdsarbetet för friskare och mer hållbara medarbetare med en hälsosam livsstil.

AVANCERAT & SÄKERT SYSTEM

Vi arbetar med de högst säkerhetsklassade systemen på marknaden och har en modern hälsoportal som kontinuerligt uppdateras. Det gör det enkelt och tryggt för dina medarebetare att handla för sitt friskvårdsbidrag.

FÖRDELAR

För dina anställda

ENORMT FRISKVÅRDSUTBUD

Hos oss hittar dina anställda tiotusentals tjänster godkända för friskvårdsbidraget som de handlar direkt online. Vi erbjuder allt ifrån massage och yoga till militärträning och racketsport. Det finns något för alla.

ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Det lönar sig att vara ansluten till Wellnet. Med rabatterade erbjudanden får dina medarbetare extra mycket friskvård för pengarna. Både när de handlar med friskvårdsbidraget och med privata medel.

INGA KVITTON ELLER UTLÄGG

Dina medarbetare får egna konton i Wellnet, påladdade med sina friskvårdsbidrag. När köpet görs i hälsoportalen dras kostnaden för friskvårdstjänsten direkt från friskvårdsbidraget så att medarbetaren inte behöver göra utlägg i väntan på ersättning. Detta möjliggör för många fler att kunna nyttja sin friskvårdspeng.

INSPIRATION & MOTIVATION

Med de senaste nyheterna och spaningarna inom hälsa och välmående uppmuntrar och inspirerar vi dina anställda till en hälsosam vardag och livsstil. Dessutom påminner vi dem om att utnyttja sitt friskvårdsbidrag och tipsar om friskvårdsaktiviteter och erbjudanden.

Ge dina medarbetare förutsättningar för en hälsosam livsstil.