Slideshow image Slideshow image

God hälsa lönar sig

Wellnet är Sveriges främsta förmedlare av tjänster inom hälsa och friskvård.

Sveriges bästa tjänster inom friskvård och hälsa.

Wellnet administrerar friskvårdsbidraget, förmedlar tjänster inom friskvård och hälsa, samt agerar rådgivare åt kunder som vill ta ett helhetsgrepp om hälsan. Genom att anlita oss får våra kunder friskare medarbetare, bättre arbetsklimat, vitalare varumärke och hållbarare affärer. God hälsa lönar sig helt enkelt.

Vi erbjuder: WellMe, en hälsoportal för allt som rör medarbetarens hälsa och friskvård där tusentals tjänster förmedlas och administreras på en och samma plats, WellBrand, aktivering av medarbetare genom roliga, engagerande och varumärkesbyggande hälsokampanjer samt WellManagement, hälsostrategiska rådgivningstjänster som förmedlas genom expertkunskap och stöds av en modern teknikplattform.

Personlig rådgivning

Vi som arbetar på Wellnet fungerar ofta som rådgivare till våra kunder när det gäller hälsofrågor. Dels hjälper vi medarbetarna att optimera användningen av sitt friskvårdsbidrag men vi kan också bidra till att ledningsgrupper kan maximera avkastningen på sina investeringar i hälsofrämjande aktiviteter – för vi vet att man blir gladare, produktivare, socialare och mer kreativ när man är vid god hälsa.

Lojalitetspartner till ICA

Wellnet driver även en hälsoportal exklusiv för ICAs ca 4,9 miljoner kunder med kort. I hälsoportalen för ICAs kunder finns endast rabatterade erbjudanden – erbjudanden som även finns tillgängliga i hälsoportalen för Wellnets företagskunder och deras medarbetare.

Ett brett utbud

I dagsläget erbjuder vi mer än 16 000 tjänster i vår hälsoportal och samtliga har kvalificerats, utbildats och auktoriserats av Wellnet. Givetvis erbjuder vi och våra samarbetspartners hälsotjänsterna över hela landet.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri första konsultation.

WellNet-ABSIGILL_SKÖLD_VÄNSTER_LITEN_SVART_TEXT

 

 Vill du jobba hos oss?

Här hittar du lediga tjänster