Slideshow image Slideshow image

Hälsosamma affärer

Genom att bli samarbetspartner och leverantör till Wellnet kan vi hjälpa dig att skapa nya affärsmöjligheter varje dag.

Hälsosamma partnerskap.

Wellnet samarbetar med marknadens bästa leverantörer och partners inom hälsa. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder ett brett och kvalitetssäkrat utbud av hälso- och friskvårdstjänster över hela landet. Våra kunder känner även en trygghet i att vi hela tiden utvecklar vårt utbud av tjänster.

Utveckla dina egna affärer

Som samarbetspartner till Wellnet får du en alldeles ny, stor säljkanal genom vår portal, och vi kan bidra till att skapa nya affärsmöjligheter varje dag. Dagligen går anslutna användare in för att leta efter en lämplig friskvårdsaktivitet. När de bestämt sig för en aktivitet betalar de direkt med friskvårdsbidraget från sina personliga konton. Här har våra partners alltså chansen att sälja utan onödig ansträngning. Vi sköter dessutom ekonomi och administration och ser till att du som friskvårdsleverantör får betalt. Du behöver inte tänka på att skicka fakturor till oss eftersom vi har en automatisk utbetalningsservice.

Fördjupa relationen med användarna

Wellnets partners kan själva välja att bli extra synliga med rabatterbjudanden, som de lätt skapar på sin sida i vår portal. Våra kunder genomför ofta interna friskvårdsevenemang där våra samarbetspartners och leverantörer kan vara med och visa upp sig inför hundratals medarbetare. Vi formar och tar även själva fram kampanjer, tävlingar och hälsoaktiviteter där partners kan vara med och bidra till såväl innehåll som produktion.

Vill du ansluta ditt företag till Wellnet?

Skicka intresseanmälan via formuläret nedan. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Under 2016 rekryterar vi friskvårdsleverantörer till ett stort samarbete med ICA. Det kan du läsa mer om och anmäla intresse för här. 

Jag är friskvårdsleverantör och intresserad av att samarbeta med Wellnet