Slideshow image Slideshow image

Investera i framtiden

Wellnets kunder har valt att satsa på ett friskare arbetsklimat.

Våra kunder tar hälsa på allvar.

På Wellnet har vi i snart tio år hjälpt arbetsgivare som tar hälsa på allvar och vill inspirera sina medarbetare till ett aktivt och hälsosamt liv. Bland dessa kunder finns aktörer inom såväl privat som offentlig sektor.

Som kund hos Wellnet erbjuds arbetsgivaren i första hand en helhetslösning för gränsöverskridande hälsotjänster förenat med ett modernt it-system på internet. Alla våra tjänster är samlade på ett och samma ställe.

WellMe heter vår digitala hälsoportal som ska inspirera medarbetarna att planera för ett hälsosamt liv. I portalen, som även finns i en mobil version, erbjuder vi en samlad plats för effektiv administration, ärendehantering, beställningsrutiner, statistikrapportering och uppföljningsverktyg. Det ger arbetsgivaren, våra kunder, möjligheten att kontinuerligt bedöma, följa, påverka och analysera avkastningen på sina investeringar i hälsa, friskvård, företagshälsovård, m.m.

Många kunder vill gärna ta sitt hälsoarbete ett steg längre och med tjänsterna inom WellBrand erbjuder vi bland annat möjligheten att genomföra utmanande hälsofrämjande aktiviteter såväl som roliga kampanjer som stärker arbetsgivarens varumärke.

För de riktigt ambitiösa kunderna som verkligen vill få långsiktig avkastning på sina hälsoinvesteringar har vi utvecklat tjänster inom hälsostrategi och ledarskap som vi samlat inom WellManagement. Rådgivningen utgår alltid ifrån arbetsgivarens specifika behov, baserar sig på Wellnets teknikplattform och är skräddarsydd.

Bland våra kunder finns såväl företag som myndigheter, kommuner och organisationer. Ett urval av de arbetsgivare som valt Wellnet för att utveckla sina medarbetares hälsa är Ica, Microsoft, Skype, Tre, Sveriges Radio, Norrköpings kommun och Solna stad. Du kan läsa mer om några av kunder via länkarna nedan.

Välkommen att kontakta oss via formuläret om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation att bli marknadens hälsosammaste arbetsgivare.

Jag är arbetsgivare och vill veta mer om Wellnets tjänster: