Sugen på att hålla igång med yoga och träning i sommar? Såklart! Yogobe kommer här med fem tips för att ha roligt med kroppen. Rör på dig, bara för att du kan! Okej, låt oss vara realistiska: vädret kommer kanske inte att vara på din sida alla dagar hela sommaren. Om det blir varmt och soligt: njut av det, om det blir svalare: ut och rör på dig i den friska vinden! Hursomhelst, du har en kropp, och den kan säkert röra på sig på något sätt – och vi lovar att den kommer att bli gladare av det. Så här kommer några tips på hur du håller igång:

1.Ljusa kvällspromenader

Världens enklaste grej. Ta på dig ett par sköna skor, gå din favoritrunda eller testa en ny väg, men gå en sväng och njut av de ljusa kvällarna! Bonus om du vill vara social: haffa en vän och ta med hen på rundan!

2.Utomhusyoga och -träning

Kolla upp var det finns utomhusyoga- och träning nära dig i sommar. Det finns knappt något härligare än att få sträcka ut och röra på sig bland träd och fågelkvitter. Ta med dina kompisar och ni har världens bästa sommar-AW!

3.Lek loss

Har du barn i din närhet? Härma dem. Och jaga dem i trädgården, kasta boll på stranden, eller skvätt vatten på varandra i badet. Om du kommit en bit ifrån din lekfulla sida så finns det inga som är så bra på att visa vägen som barnen. Om du dock inte vill eller kan hänga med barn så kan du ju alltid kittla din partner tills hen kiknar. Det blir man också varm av. 🙂

4.Gå upp tidigt

Javisst ska du slippa höra väckarklockan varje morgon, men det ÄR svårslaget att komma upp i arla morgon, till fågelkvitter och sommarljus. Så någon gång: ställ klockan tidigt, gå upp själv och sätt dig i vardagsrummet, på balkongen eller på en klippa. Andas några lugna, djupa andetag. Lyssna på din omgivning och känn in dagen och vad kroppen behöver. Kanske det är några enkla katten/kon-rörelser för att väcka kroppen, eller kanske en kort löprunda före frukost. Gör det som kroppen behöver!

5.Träna med skärmen

Testa en onlinetjänst för att hålla igång, det gör att du kan ta med din yoga och träning vart du vill! Dessutom får du riktigt bra lärare och instruktörer rätt ner i mobilen, paddan eller datorn. Just nu kan du som ännu inte testat Yogobe få dina första 30 dagar helt gratis! Kampanjkoden hittar du när du loggar in på ditt Wellnetkonto, och den anger du när du skapar ditt konto på yogobe.com. Efter att du tränat – kom ihåg att även logga ut och ha en massa skärmfria timmar i sommar!

 

Tips på träningsprogram:

12 veckors stressprogram: https://yogobe.com/se/program/stress

Yoga för löpare: https://yogobe.com/se/program/yoga-for-lopare

Yoga för nybörjare: https://yogobe.com/se/program/nyborjare-yoga

Kom igång med träningen: https://yogobe.com/se/program/traning-short