Bakom lucka nr 8 hittar vi Ulrikas Kickstart – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 8.

 

 

I januari 2015 startade kostrådgivaren och hälsoprofilen Ulrika Davidsson den första kursen, Ulrikas kickstart på webben. Det blev en succé från första dagen och sedan dess har intresset och kursutbudet ökat för att bli coachad och gå hennes kickstart program. Sedan starten har tusentals personer gått hennes kurser och fått fantastiska resultat genom effektiva menyplaner och goda recept. I dag är Ulrikas kickstart ett team på 7 personer som jobbar och brinner för ett friskare liv!

 

Just nu! Priserbjudande på kurserna “Vinter-Turbo 2019” & “Kickstart Basic” för dig som är ansluten till Wellnet.

Vinter-Turbo är ett Turboprogram för att du ska få en kickstart i din viktminskning med hjälp av att äta lågkolhydratkost, olika mängd kalorier varje dag och ha 3 fastedagar i veckan. Med hjälp av mitt effektiva kostschema behöver du inte tänka själv – Ulrika har planerat och förberett allt, så det är bara för dig att följa. Du får färdigt kostschema för 2 veckor, alla recept du behöver samt färdiga inköpslistor med alla råvaror du behöver för att laga maten. Enklare än så blir det inte!

 

Kickstart Basic börjar med ett Turboprogram för att du ska få en kickstart i din viktminskning med hjälp av att äta lågkolhydratkost, olika mängd kalorier varje dag och ha 3 fastedagar i veckan. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten. Resterande fyra veckor fortsätter du med lågkolhydratkost i kombination med färre fastedagar.