Bakom lucka nr 11 hittar vi Linkura – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 11 

 

Erik, 36 år, Mellanchef konsultbolag.

“Jag började få dåligt korttidsminne, försämrad förmåga att prioritera och humörsvängningar. Med hjälp av Linkura kunde jag själv se när och vad i min vardag som stressade mig och få hjälp med vad jag behövde göra för att få mer återhämtning och minska stressen”

 

Ta kontroll över ditt välmående. 

Linkura är en forskningsbaserad digital tjänst som hjälper dig att förbättra din hälsa, dvs mindre stress, bättre återhämtning och bättre sömnkvalitet.

Hur?

Linkuras patenterade EKG-mätare mäter din hjärtdata och aktivitet i ca tre dygn och översätter signalerna till personlig hälsodata. I Linkuras app ser du din hälsodata realtid och får stenkoll på hur ditt beteende påverkar ditt välmående, vilka situationer som triggar stressreaktioner men också bättre förstå var du kan hämta återhämtning.

Med din unika hälsodata som grund får du stöd av digital och mänsklig coach för att identifiera, förstå och förbättra balansen mellan stress och återhämtning.