Bakom lucka nr 12 hittar vi Wickström Coaching – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 12 

Wickström Coaching erbjuder onlinecoachning, skidkurser samt lektioner i skidåkning, rullskidåkning, styrketräning och stakmaskin. Wickström Coaching är tjänsten för nybörjare och motionärer som vill utvecklas i skidspåret! En skidcoach är din perfekta partner för att kunna nå dina mål, oavsett om det handlar om att du åker skidor för att må bra, för att klara av Tjejvasan eller för att slå personbästa i Vasaloppet utan fästvalla under skidorna. Med hjälp av ett träningsprogram och en tydlig strategi kan du känna dig trygg i att du hittar en röd tråd i din träning.

Medlemskapet ger dig en login till Wickström’s sajt där det öppnar sig en värld av information som syftar till att göra dig till en mycket bättre längdskidåkare.Varje träningsperiod är fyra veckor lång och några dagar innan varje ny period så får du ett mejl om att de fyra veckorna finns att ladda ned från deras medlemssajt. Samtidigt finns det en aktuell pod att lyssna på som förklarar med vilken tanke perioden är upplagd samt ger övergripande tips och råd. Varje vecka kommer med ett antal träningspass med beskrivning och förklaring. Du bestämmer själv över din egen vecka och med hänsyn till din övergripande vardag så väljer du själv vilka dagar som passar bäst att träna.