Bakom lucka nr 13 hittar vi Team Nordic Trail – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 13

 

Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen i löparskor. Deras mål är att få fler människor att komma ut och röra sig i vacker miljö. Häng med du också, hos Team Nordic Trail är alla nivåer välkomna, från nybörjaren till den mer erfarne. Mottot lyder: ”Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!”. Team Nordic Trail arrangerar även tävlingarna Team Nordic Trail Tour och  Ecotrail Stockholm.

Är du intresserad av natur och att röra på dig? Då har du kommit rätt!

Team Nordic Trail grundades 2013 av upplevelsefantasten Miranda Kvist, en passionerad eldsjäl vad gäller löpning i skog och fjällmiljö. Ambitionen vid uppstarten, liksom den nuvarande målsättningen, var att få hela Sveriges befolkning att komma ut och röra sig i naturen. Företaget har sedan uppstarten vuxit snabbt och det är idag tusentals som väljer att träna och resa tillsammans med Team Nordic Trail.

Team Nordic Trail vill sänka tröskeln till skogen! Lämna asfalten och ge dig ut längs stigar i terrängen. Det är både mer skonsamt för kroppen och en roligare upplevelse. Deras vision är att inviga fler människor i traillöpningens sötma, skogens otroliga natur och att få känna rötternas äventyr under fotsulorna. De har som mål att få hela Sveriges befolkning att komma ut och röra på sig i naturen, något som i förlängningen bidrar till ett friskare och gladare Sverige.