Bakom lucka nr 14 hittar vi MyMOWO – som ansluten till Wellnet kan du nu logga in för att ta del av priserbjudandet som döljer sig bakom lucka 14

MyMOWO är träningstjänsten som hjälper dig att träna och röra på dig, när och var du vill, på ett sätt som passar dig. Hos MyMOWO hittar du enkla, effektiva och roliga träningspass anpassade för att göra hemma, på jobbet eller på resan. Själv eller tillsammans med familjen. Välj på ett brett utbud av styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning, familjeträning, kontorsträning, seniorträning och graviditetsträning. Streama passen direkt till din telefon, läsplatta eller datorn.

MyMOWO hjälper dig att komma igång och hålla igång med träningen genom kostnadsfritt och individuellt anpassat träningsprogram utifrån dina önskemål och behov. Deras mål är att du ska må bra, uppnå ökad hälsa och välmående och skapa en hållbar livsstil!