Viktklubbs

Vi på Wellnet har valt att lyfta fram några av våra duktiga hälsoleverantörer. För utan dem skulle inte vi kunna hjälpa er att må bättre. Först ut är Viktklubb, en digital tjänst för viktminskning och välmående.

Tjänster från Viktklubb finns på Wellnets portal samt i den nya portalen för alla ICA-kunder med ICA-kort. Vi ställde några snabba frågor till företagets vd Cecilia Mortimer Meurling för att få reda på mer om deras digitala tjänst.

Vad erbjuder ni för aktiviteter på Viktklubb?
Viktklubb är en digital viktminskningstjänst som hjälper våra medlemmar att leva ett hälsosamt liv med bra mat och träning. Vårt program togs fram med Karolinska Institutet 2003 och många hundratusen personer har provat under åren. När man använder Viktklubb så följer man ingen diet utan man ser helt enkelt till att man äter mindre energi än vad man gör av med och allt är anpassat efter dig som individ.

Varför ska Wellnets kunder testa på er?
Vill du ha en långsiktig hälsosam livsstil och lära dig om kost och motion så är Viktklubb det perfekta alternativet. Du får digitala verktyg som hjälper dig att gå ner och hålla vikten. Dessutom får man en massa pepp av såväl experter som andra medlemmar på vår mötesplats.

På vilket sätt är era tjänster bra för hälsan?
Med rätt livsstil, en hälsosam kost och med ett par extrakilon mindre så orkar man mer, sover bättre och blir mindre sjuk. Att äta rätt och motionera är en välförtjänt investering i sig.

Varför vill ni vara med i Wellnets portal för ICAs kunder med ICA-kort?
Vi vet att vår tjänst fungerar och vill därför nå ut till så många som möjligt med vårt budskap om ett hälsosamt liv. ICA når en stor del av svenskarna och är dessutom närvarande när många gör sina matinköp, vilket gör att vi gärna vill tala med ICAs kunder.

Vad är ditt allra bästa hälsotips?
Mitt absolut bästa hälsotips är att utnyttja vardagsmotionen. Gå eller cykla till jobbet, gå i trappor, lek med barnen i lekparken. All rörelse räknas – även om det inte är en svettig timme på ett gym.